Z e-vinjeto do brezplačnega goriva

Izpolnite obrazec in se potegujte za celoletno zalogo goriva, povračilo nakupa vinjete v mobilno denarnico mBills in druge hude tedenske nagrade.

Vsi podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

Vnesite številko Petrolovega računa v povsem enaki obliki, kot je zapisana na računu, z vmesnimi vezaji in brez dodatnih številk. Kje vidim številko računa?

Ste član Petrol kluba?

   
   

Na zgoraj navedeni elektronski naslov vam bomo prihodnje leto poslali opomnik o poteku vaše letne e-vinjete.

Več

V Petrolu bomo v vlogi organizatorja nagradne igre za namene izvedbe nagradne igre obdelovali vaše osebne podatke, navedene v zgornjem obrazcu. Za namen zagotavljanja dokaza o prijavi k nagradni igri bomo shranili tudi vaš klik, časovno dokazilo in dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. PT številko, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu).
Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v 11. členu Pravil nagradne igre ter v naši politiki zasebnosti.


Soglašam, da Petrol moje osebne podatke iz zgornjega obrazca uporablja za izdelavo in predstavitev meni prilagojenih ponudb.

Z oznako v okvirčku soglašam, da Petrol d.d., Ljubljana moje osebne podatke iz tega obrazca skupaj s podatki, ki jih obdeluje za namen izvajanja pogodb, ki sem jih s Petrol d.d., Ljubljana, sklenil oz. za namen izvajanja ukrepov v fazi priprave na sklenitev pogodbe* ter podatki, ki so** in bodo nastali z uporabo Plačilne kartice zvestobe, Kartice zvestobe, s sodelovanjem v nagradnih igrah, s kliki na spletnih straneh Petrola, s komunikacijo prek elektronske pošte, komunikacijo s klicnim centrom, uporabo Petrolovih mobilnih in spletnih aplikacij*, uporabo Petrolovih profilov na družbenih omrežjih*, uporablja za oblikovanje mojega profila stranke za namen izdelave in predstavitev meni prilagojenih ponudb svojega blaga in storitev, z uporabo naslova e-pošte, SMS, MMS, potisnih sporočil, telefona ali klasične pošte.

Dane privolitve lahko urejate (podate, prekličete) s pisno zahtevo, poslano na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom »za DPO«, ali v spletnem portalu oz. mobilni aplikaciji Moj Petrol.

V primeru, da ste soglasje za navedeno obdelavo osebnih podatkov v Petrolu že podali, neizpolnitev tega soglasja ne bo pomenila preklica oz. spremembe soglasja.

Več o obdelavi osebnih podatkov s strani Petrol d.d., Ljubljana, najdete v Politiki zasebnosti Petrol d.d., Ljubljana, objavljeni na spletni strani www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti oziroma dostopni na Petrolovih prodajnih mestih.

* Vse informacije o vrstah pogodb, za izvedbo katerih je potrebna obdelava osebnih podatkov, spletnih straneh Petrola, Petrolovih mobilnih in spletnih aplikacijah in družbenih omrežjih, preberite na spletni strani www.petrol.si/gdpr/seznam-pogodb.

**Gre za podatke, ki so nastali od začetka izvajanja posamezne pogodbe dalje, vendar največ za obdobje, ko hrambo podatkov predpisuje poseben zakon oz. je obdobje hrambe dogovorjeno s posamezno pogodbo.

Preberite več

© Petrol Vse pravice pridržane.