Glavna nagrada SmartHouse hiša Žiher

VELIKA NAGRADNA IGRA: S klikom do sodobne hiše SmartHouse.

Potegujte se za svoj novi dom s pravo energijo

Nagrada v vrednosti
74.990 €

VELIKA NAGRADNA IGRA
S klikom do sodobne hiše SmartHouse.

Potegujte se za svoj novi dom s pravo energijo v vrednosti 74.990 €

KAKO SODELUJEM?

V igri lahko sodelujejo člani Petrol kluba. Če še niste član, se vanj lahko včlanite kadarkoli v času trajanja nagradne igre. Spoznajte hiše SmartHouse in energetske rešitve Petrol. Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in sodelujte v žrebu za sodobno hišo SmartHouse M.Preberite vse o hiši SmartHouse in energetskih rešitvah na Petrolu.Pravilno odgovorite na nekaj kratkih vprašanj. Če še niste član, se včlanite v Petrol klub in odkrijte svet zlata vrednih ugodnosti!Oddajte svoje odgovore in že se boste znašli v žrebu!Nagradna igra traja od 15. 4. 2021 do 15. 6. 2021. V nagradni igri lahko sodelujejo le obstoječi imetniki Petrol klub plačilne kartice zvestobe in Petrol klub kartice zvestobe in vsi, ki bodo to postali v času trajanja nagradne igre. V Petrol klub se lahko včlanite lahko tukaj. Nagrajenec prejme nagradni bon v skupni nerazdelni vrednosti 74.990 €, ki ga je mogoče koristiti za osnovni model M in sicer na način in pod pogoji, kot je to opredeljeno v Pogojih in pravilih koriščenja nagrade iz nagradne igre "S klikom do sodobne hiše". SmartHouse.

SMARTHOUSE HIŠE

Pametne hiše SmartHouse proizvajalca Žiher vam ponujajo kakovost in masivnost klasične montažne gradnje. Zagotavljajo najvišjo možno toplotno in zvočno izoliranost, z optimalno razporeditvijo prostorov glede na izbrani tip hiše. In najlepše? V novem domu lahko zaživite že v treh mesecih!

SmartHouse je lahko hiška za vse mlade v mestu, ki se ne želite vezati na določen kraj, ali pa udoben dom za starejše, takrat ko vam klasična hiša postane prevelika. Morda pa bo hiška SmartHouse postala vaš počitniški dom ob morju, hiša na podeželju ali pa kak drug udoben kotiček pod soncem.

Hisa1
Hisa2
Hisa3

SPOZNAJTE ENERGETSKE REŠITVE PETROL

Da pa bo vaš novi dom imel pravo energijo za bivanje, ga nadgradite z vrhunskimi energetskimi rešitvami Petrol. In to vedno po ugodni ceni!

Pomagamo vam z:

  • Energetskimi rešitvami na ključ, v katere je že vključena dobava, montaža in priklop oz. zagon rešitve.
  • Ugodnim Petrol financiranjem, brez pologa, brez obresti, za 5 let.
  • Celovito storitvijo. Za vas uredimo vse, tudi papirologijo pri pridobivanju nepovratnih sredstev Eko sklada.
Za brezskrbno in okolju prijazno bivanje v vašem domu vam Petrol energetski strokovnjaki priporočamo naslednji izbor učinkovitih in okolju prijaznih energetskih rešitev:  
Toplotna črpalka

Toplotna črpalka

Izberite sodoben in ekološki način ogrevanja doma in sanitarne vode, ki se več kot splača, saj zagotavlja velike prihranke.Več o toplotni črpalki
Sončna elektrarna

Sončna elektrarna

Ujemite moč sonca s sončno elektrarno, trajnostno energetsko rešitvijo, ki vam bo prinesla izjemne prihranke in okolju prijazno električno energijo.


Več o sončni elektrarni
Rekuperacija

Prezračevanje z rekuperatorjem

V svoj dom vnesite svežino in si zagotovite optimalno bivalno klimo na energetsko učinkovit način s tihim delovanjem.Več o prezračevanih sistemih

ODGOVORITE NA NEKAJ VPRAŠANJ IN SODELUJTE V NAGRADNI IGRI

1. Ali lahko sončna elektrarna električno energijo proizvaja tudi takrat, ko je oblačno?

Tako je! Moč sončne svetlobe je v času oblačnega vremena sicer nižja a je še vedno prisotna difuzna svetloba, ki sončni elektrarni omogoča delovanje do približno 20 % njene zmogljivosti.


Ups, poskusite ponovno!


2. Ali lahko svoj dom ogrevate na okolju prijazen način, brez kadečega se dimnika?

Tako je! Okolju prijazna rešitev za ogrevanje doma je lahko ogrevalna toplotna črpalka. Ta ne onesnažuje ozračja z izgorevanjem, saj za svoje delovanje uporablja obnovljive vire energije kot so zrak, voda ali zemlja.


Ups, poskusite ponovno!


3. Ali lahko dom prezračite tudi pozimi in to ne da bi ohladili zrak v prostoru?

Tako je! Prezračevalne naprave z rekuperatorjem skrbijo z neprestano prezračevanje prostorov. Rekuperator izrabljen zrak zamenja s svežim, ob tem pa poskrbi za prenos toplote, uravnavanje vlage in ustvarjanje prijetnega ter zdravega okolja z minimalnimi izgubami energije.


Ups, poskusite ponovno!


4. Obstaja hiša, ki jo lahko zgradimo in se vanjo vselimo že v treh mesecih?

Tako je! V sodobni Žiher hiši lahko zaživite že v treh mesecih - seveda ob izpolnjenih pogojih za gradnjo kot sta potrjen gradbeni načrt in pravnomočno gradbeno dovoljenje.


Ups, poskusite ponovno!


KVIZ JE ZAKLJUČEN!Zaupajte nam še:


Se nameravate v kratkem lotiti gradnje?
Vpišite kraj predvidene gradnje:
Izberite čas predvidene gradnje:
Ali že imate gradbeno parcelo?

Potrebujemo še nekaj podatkov:

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Petrol d.d., Ljubljana, ki bo osebne podatke, navedene na tem obrazcu (ime, priimek, elektronski naslov) obdeloval za namene izvedbe nagradne igre. Več